Traffic

  Intro Geschiedenis Contact Software Verkeersregelaars Verkeersmaatregelen Vacatures  

Traffic
Traffic is een softwarepakket uitgegeven door VKR Traffic speciaal voor doeleinden die met verkeersregelaars en seingevers hebben te maken. Dit kan o.a. door evenementenorganisaties, maar ook bedrijfsmatig worden gebruikt.
Allerlei zaken zijn in Traffic te beheren zoals medewerkersadministratie en maatregelen waarbij borden geplaatst moeten worden en circulatieplannen waarbij onderscheid gehouden wordt tussen bezoekers die begeleid worden naar een of meerdere parkeerplaatsen, leveranciers, organisatie zelf en hulpdiensten die snel op het evenemententerrein moeten kunnen en dat met behulp van een online kaartendienst naar eigen keuze.
De meeste verkeersborden van zowel Nederland als België zijn direct beschikbaar vanuit de maatregelen welke te koppelen zijn aan een voorraad vanuit het inventaris. Traffic werkt vanuit een toolbar welke u overzichtelijk laat zien of u verbinding heeft met een server, wat de datum, week en tijdstip het is en waarvan uit de vensters en functies aangeroepen kunnen worden. Indien u beschikt over een internetverbinding kunt u meldingen aanzetten waardoor u automatisch op de hoogte wordt gesteld van een nieuwere versie.
De hoeveelheid maatregelen, materialen, medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en opdrachten die u kunt bijhouden is afhankelijk van de licentie die u heeft.
Probeer nu GRATIS de proefversie!

Systeemvereisten: Minimum 80486 processor met 512Mb werkgeheugen en vanaf Windows XP SPII met een schermresolutie van 1024x768. Beter Windows 7 of hoger met internetverbinding voor de kaarten. Vanaf Windows 7 heeft u administrator rechten nodig
De op deze geplaatste installatieprogramma's worden vooraf getest op verschillende besturingssystemen. Ondanks de grootste zorgvuldigheid kan er onverhoopt toch een fout in zitten die nadelig is voor het correct verwerken van gegevens. De software wordt telkens voor het beschikbaarstellen op deze website gecontroleerd op virussen. Soms komt het voor dat de software wordt gekenmerkt als mogelijk virus omdat het rechstreeks aanpassingen doet binnen het register van Windows. Dit is compleet onschadelijk u kunt waarschuwingen van uw virusscanner gerust negeren of anders bij hun het installatieprogramma sturen voor controle op "False positieves".
Het gebruik van deze software geschiedt ten allertijde voor eigen risico. Zodra uw de software of een onderdeel daarvan download en /of installeert of gebruik maakt van onze dienst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden waarvan telkens de laatste versie van toepassing is. De meest recente versie is ook verkrijgbaar via de Kamer van Koophandel.


Traffic is in ontwikkeling en is momenteel beschikbaar als beta-versie. Samengevat in een logboek is na te lezen welke verbeteringen er in zijn verwerkt. Het logboek is a href="http://dl.vkr-traffic.eu/changelog.log"> /hier te lezen.

Traffic wordt regelmatig getest op verschillende versies van Windows vanaf XP tot de meest recente Windows 10, maar ook wij zullen natuurlijk een keer de ondersteuning voor XP en Windows 7 moeten loslaten terwijl dat in grote mate meer dan voldoende is om op een vrij simpele manier de verkeersregelaars en seingevers administratief te kunnen beheren en een circulatieplan te kunnen maken. Er is ondersteuning voor RFID en EAN-13

Het softwarepakket Traffic wordt geschreven met Microsoft Visual Studio. Delen van deze software maakt , als men niet gekozen heeft voor een andere kaartendienst, gebruik van Openstreetmap voor het presenteren van de kaarten onder CC BY-SA Licentie. Op de software en bijbehorende afbeeldingen en documentatie berust kopierecht en mag niet zonder schriftelijke toestemming van de auteur worden gedistributeerd op welke wijze dan ook.

Dit unieke softwarepakket voor zowel de Nederlandse Verkeersregelaar alsmede de Belgische Seingevers is in ontwikkeling.

Uiteindelijk zal Traffic naast de gratis versie ook te koop aangeboden worden als lite-, standaard-, plus-, en pro-versie. Elke versie zal zo zijn eigen beperkingen hebben. De Pro-versie kent geen beperking tot bijvoorbeeld het aantal regelaars, klanten opdrachten, etc. en heeft als extra op de andere versies de mogelijkheid om via een netwerk te werken.
Hieronder een tabel met de bestaande licenties en zijn beperkingen (zie onderstaand tabel).


Gratis Lite Standaard Plus Pro
Opdrachtgevers 25 49 499 9999 99999
Medewerkers 25 49 499 9999 99999
Opdrachten 25 49 499 9999 99999
Maatregelen 25 49 98 9999 99999
(Evenementen) lokaties 25 99 499 9999 99999
Vergoedingen 25 499 999 9999 99999
Verloningen Nee Nee 999 9999 99999
Facturen Nee 299 999 9999 99999
Netwerk Nee Nee Nee Nee Ja


Hoe verkrijgbaar?
Alle aangeboden bestanden zijn gecontroleerd op virussen met F-Secure.


Onderstaand kunt u het installatiebestand starten/opslaan door de meest recente versie aan te klikken en de handleiding te bekijken/opslaan.
Wilt het liever in een Box ontvangen met bedrukte handleiding dan kunt u het binnenkort ook bestellen in Nederland en België. Het artikelcode (GTIN) is 8719326823706.

LEES DEZE SOFTWARELICENTIEOVEREENKOMST ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U DEZE GAAT OPHALEN OF GEBRUIKEN. DOOR OP DE "ACCEPTEREN"-KNOP TE KLIKKEN, OPENING VAN HET PAKKET, DOWNLOADEN VAN HET PRODUCT, OF GEBRUIK VAN EEN APPARAAT DAT DIT PRODUCT BEVAT, BENT U INGESTEMD AAN DEZE OVEREENKOMST GEBONDEN TE ZIJN. ALS U NIET AKKOORD GAAT MET ALLE VOORWAARDEN VAN DEZE OVEREENKOMST KLIK DAN OP DE "AFWIJZEN "-KNOP EN HET INSTALLATIE PROCES ZAL NIET DOORGAAN. RETOUNEER HET PRODUCT ONGEOPEND NAAR DE PLAATS VAN AANKOOP VOOR EEN VOLLEDIGE RESTITUTIE OF HAAL HET PRODUCT NIET OP.

Recente Traffic versie (aanbevolen)
Traffic.exe (Basisprogramma): Install v0.90.17 (8,07MB)
TrafficSrv.exe (Server*): Install v0.81.2 (1,41MB)
*) Een PRO-licentie is benodigd om de server te kunnen draaien.

Documentatie
Handleiding (PDF): Adobe Reader bestand (516kB)We waarderen het dat er vanaf andere websites links worden geplaatst naar ons programma echter vragen we nadrukkelijk om niet te deeplinken (directe link naar de download van de programma's). Dat heeft totaal geen zin omdat bij elke nieuwe versie de bestandsnaam wijzigt en er daardoor de mogelijkheid bestaat dat er links zijn die niet meer werken. Plaats daarom a.u.b. altijd een link naar de hoofdsite 'http://www.vkr-traffic.eu/' of 'http://www.vkr-traffic.eu/traffic/' en niet naar het installatiebestand!
Traffic - Software voor Verkeersregelaars en Seingevers. Kopierechten voorbehouden 2015-2020 - VKR Traffic.