Traffic

  Thuis Geschiedenis Support Artikelen Schermafbeeldingen Download F.A.Q. Beta Hoek  

Systeemvereisten: Minimum 80486 processor met 512Mb werkgeheugen. Windows XP of nieuwer met internetverbinding voor de kaarten en een schermresolutie van 1024x768.
De op deze geplaatste installatieprogramma's worden vooraf getest op verschillende besturingssystemen. Ondanks de grootste zorgvuldigheid kan er onverhoopt toch een fout in zitten die nadelig is voor het correct verwerken van gegevens.
Het gebruik van deze software geschiedt ten allertijde voor eigen risico. Zodra uw de software of een onderdeel daarvan download en /of installeert of gebruik maakt van onze dienst gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden waarvan telkens de laatste versie van toepassing is. De meest recente versie is ook verkrijgbaar via de Kamer van Koophandel.


Zolang Traffic in ontwikkeling is alzijnde beta zal er op deze website de betahoek zijn. Hier is samengevat na te lezen welke verbeteringen er allemaal aan zijn toegebracht. Zo wordt er stap voor stap gewerkt aan een volwaardig product wat voor iedereen beschikbaar is als onbetaalde voor de kleine organisaties die niet zoveel hoeven te kunnen en de betaalde versie voor de grotere organisaties die te maken hebben met een veel groter klantenbestand en van meer locaties vandaan de evenementen moeten plannen en de penningmeester vanuit huis ook bij de gegevens zodat hij/zij precies weet wat er gefactureerd en uitbetaald moet worden aan vergoedingen.

We waarderen het enorm dat er vanaf andere websites links worden geplaatst naar ons programma echter vragen we nadrukkelijk om niet te deeplinken (directe link naar de download van de programma's). Dat heeft totaal geen zin omdat bij elke nieuwe versie de bestandsnaam wijzigt en er daardoor de mogelijkheid bestaat dat er links zijn die niet meer werken. Plaats daarom a.u.b. altijd een link naar de hoofdsite 'http://www.vkr-traffic.eu/' en niet naar het installatiebestand!

Alle hieronder aangeboden bestanden zijn gecontroleerd op virussen met F-Secure.

LEES DEZE SOFTWARELICENTIEOVEREENKOMST ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U DEZE GAAT OPHALEN OF GEBRUIKEN. DOOR OP DE "ACCEPTEREN"-KNOP TE KLIKKEN, OPENING VAN HET PAKKET, DOWNLOADEN VAN HET PRODUCT, OF GEBRUIK VAN EEN APPARAAT DAT DIT PRODUCT BEVAT, BENT U INGESTEMD AAN DEZE OVEREENKOMST GEBONDEN TE ZIJN. ALS U NIET AKKOORD GAAT MET ALLE VOORWAARDEN VAN DEZE OVEREENKOMST KLIK DAN OP DE "AFWIJZEN "-KNOP EN HET INSTALLATIE PROCES ZAL NIET DOORGAAN. RETOUNEER HET PRODUCT ONGEOPEND NAAR DE PLAATS VAN AANKOOP VOOR EEN VOLLEDIGE RESTITUTIE OF HAAL HET PRODUCT NIET OP.

Recente Traffic versie (aanbevolen)
Traffic.exe (Basisprogramma): Install v0.85.20 (8,25MB)
TrafficSrv.exe (Server): Install v0.81.2 (1,41MB)

Documentatie
Handleiding (PDF): Adobe Reader bestand (516kB)

                          
Traffic - Software voor Verkeersregelaars en Seingevers. Kopierechten voorbehouden 2015-2020 - VKR Traffic.