Traffic

  Thuis Geschiedenis Support Artikelen Schermafbeeldingen Download F.A.Q. Beta Hoek  

Opmerkingen aangaande Betaversies:


Ondanks dat de basis volledig werkt kunnen bepaalde (nieuw toegevoegde) functies niet werken of ongewenste effecten hebben. Zie ook Wikipedia.


Meest recente wijzigingen:


Basis versie 0.24.0.10:
Aantal grote bugfixes en taalfouten verholpen. Begin gemaakt voor het exporeren van een materialenlijst (benodigdheden) tbv evenement.

Server versie 0.22.0.45:
Aantal bugfixes.

Boekhouder versie 0.23.0.3:
Bugfix in de balansen en aantal verbeterde opties bij instellingen.

Centrale versie 0.22.0.4:
Aantal bugfixes, verbeterde manier van bijhouden van meldingen en vervolgacties inclusief het kunnen versturen van SMS-serviceberichten via de server (indien juiste licentie). Communicatie met aantal mobilofoons die communiceren via 'Prolilic USB-to-Serial' driver (schrijven naar het geheugen van mobilofoons anders dan de AnyTone AT-*** is vanwege veiligheidsrisico's nog uitgeschakeld).

Handleiding is bijgewerkt t/m versie 0.23.Te verwachten wijzigingen:


Vooraf binnenhalen van de benodigde kaarten waardoor offline gewerkt kan worden aan het verkeerscirculatieplan op de kaart en nog wat verbeteringen daar aan.

Exporteren van materialen die nodig zijn tijdens het evenement (borden, schrikhekken, hesjes, etc.)

Het online kunnen aanmaken van een evenement op verkeersregelaarsexamen mbv de gegevens in Traffic en het bijhouden van aanmeldingen, codes, uitnodigingen versturen, etc.

Meesturen van pasfoto's, verklaringen, certificaten en post-, en taak-instructies indien er verbinding is met de server.

Bijhouden van serienummers data van regelaars, evenementen en opdrachtgevers zodat indien er (opnieuw) verbinding is met de server altijd de meest recente wijzigingen worden verzonden.

Gebruik van uw eigen logo op instructies, specificaties en facturen.

Andere manier van opslaan en openen van gegevens waardoor deze als volledige backup kan worden gebruikt inclusief de pasfoto's, instructies e.d.

Geschiedenis van de updates:


Basis versie 0.24.0.2:
Reeks bugfixes. Verfijnderde zoekmethode en verwerking met betrekking tot evenementenkaart. Het is niet meer van belang in welke gemeente een verkeersregelaar of seinwachter is aangesteld om een aanstellingspas af te drukken. Daarin tegen kan men nu wel kiezen of het als bedrijfspas of clubkaart moet worden afgedrukt en of die pas dus dezelfde geldigheid moet hebben als de (basis)opleiding met diens vervaldatum of dat deze geldt voor het kalenderjaar. Het aantal verkeersborden zijn nu fors uitgebreid en een kaart kan nu de verkeersborden uit zowel Nederland als België geheel door elkaar gebruiken (handig voor grensoverschrijdende evenementen en werkzaamheden).

Basis versie 0.23.0.10:
Toevoeging van classificatie per post en controle bij het plaatsen van de regelaar naar die post of deze hieraan voldoet. Textuele correctie bij de instellingen en aantal bugfixes.

Basis versie 0.23.0.9:
Bugfixes mbt de onderborden en plaatsen routes. Tekstborden in oranje en geel toegevoegd. Directe toetsen voor het sneller een bepaald type bord te selecteren. A voor A##, C voor C##, etc, etc.

Basis versie 0.23.0.4:
Meerdere bugfixes ruimere keuze uit borden toegevoegd met de benaming en onderborden.

Basis versie 0.23.0.2:
Grootscheepse aanpak van de overzichtskaart met toevoeging van diverse borden, bakens en lint, compleet nieuwe iconen voor de regelaar op post die groter worden afgebeeld en voorzien van postnummer. Aantal bugfixes en voorbereiding tbv. de mogelijkheid tot plaatsen van onderborden.

Boekhouder versie 0.22.0.14:
Mogelijkheid om foutrapportages te versturen en enkele bugfixes.

Basis versie 0.22.0.10:
Diverse bugfixes.

Boekhouder versie 0.22.0.11:
Subcategorieën binnen de categorieën zijn nu volledig actief. Controleer a.u.b. of de financieën correct worden verwerkt en pas zonodig de subcategorieën aan.

Server versie 0.22.0.30:
Aantal bugfixes, serviceberichten versturen via modem of mobiele telefoon, stabieler tijdens het draaien als service, subtieler gebruik van rekenkracht v/d processor en verbeterde fout-afvang.

Boekhouder versie 0.22.0.8:
Subcategorieën binnen de categorieën zijn nu zelf te benoemen ipv vaste benamingen. Groot aantal procedures hufter-proef gemaakt en een aantal kleine bugfixes.

Basis versie 0.22.0.1:
Dupliceren van evenement, verbetering omgevingskaart van evenement en verwijdering van Alarm-venster ivm veel betere alarmering in Traffic Centrale. Ook verandering van een aantal sneltoetsen en mogelijkheid van spieken van controlescherm SVNL dmv de '?'.

Boekhouder versie 0.21.0.5:
Ipv facturen en herinneringen te printen worden deze nu als PDF opgeslagen zodat deze eenvoudig gemaild kunnen worden. Navigatiebalk toegevoegd om nog makkelijker door de financieën te scrollen. Aantal bugfixes.

Server versie 0.21.0.1:
Betere verzendmethode van bestanden zoals instructieverklaringen en pasfoto's, aantal bugfixes.

Basis versie 0.21.0.30:
Enkele bugfixen en mogelijkheid om een regelaar te verwijderen uit een evenement.

Basis versie 0.21.0.29:
Een fout bij het aanmaken van een evenement dat de kaart van Bilthoven werd geladen is verholpen.

Basis versie 0.21.0.26:
Vele verbeteringen en bugfixen. Mogelijkheid tot toevoegen bijlage in instructie.

Basis versie 0.21.0.17:
Een paar nieuw ontstaande bugs tijdens het maken van instructies en posttijden zijn verholpen. In het menu heet Groslijst voortaan Verkeersregelaarslijst conform de nieuwe wetgeving per 1 oktober 2017.

Basis versie 0.21.0.12:
Controle of een regelaar niet al in een ander evenement is ingedeeld alvorens deze aan een evenement wordt toegevoegd.

Basis versie 0.21.0.11:
Verbetering aan de bediening. Fout verholpen aangaande dat soms de referentie bij verkeerde klant werd geplaatst. Mogelijk gemaakt om tijdens aanmaken van evenement ook een gelijknamig evenement aan te melden bij SVNL. Onthoud nu ook het laatste venster wat zichtbaar was. Inzetvergoedingen weer aan te passen indien Traffic Boekhouder niet is geinstalleerd (anders kan dit rechtstreeks geopend worden in Traffic Boekhouder).

Basis versie 0.21.0.5:
Backup maken en terugzetten hersteld. Tevens aantal bugfixes.

Centrale versie 0.20.0.2:
Aantal verbeteringen met beeldopbouw en opwaarderings-mechaniek.Nog oudere versies:
Traffic - Software voor Verkeersregelaars en Seingevers. Kopierechten voorbehouden 2015-2018 - VKR Traffic.